Vragen? Afspraak?

  Houten trappen op maat

  Wilt u ook een houten multiplex trap op maat laten maken?

  Je hebt vast wel eens gehoord van houten multiplex trappen. Het zijn niet alleen mooie, maar ook sterke houten trappen. Je kan ze zelfs in verschillende kleuren en maten verkrijgen! Ik ben schrijnwerker en ik maak deze prachtige trappen op maat.

  Wat is een multiplex trap?

  Een multiplex trap is een houten trap die bestaat uit twee of meer lagen zeepsopdoek (multiplex) waarbij de openbare zijkant van het doek wordt aangebracht op de binnenzijde. Daardoor worden ze ook wel zijden of gelambrideerde trappen genoemd.

  Voordelen

  Multiplex zijn verschillende lagen op elkaar verlijmd. Dit zorgt ervoor dat het materiaal minder ‘werkt’. Bij koude en warme temperaturen zal het multiplex dus minder uitzetten of krimpen. Dat heeft heel wat voordelen als je er later een afwerking laag op aanbrengt.

  Multiplex in combinatie met beton of massieve houtsoorten

  Betonnen trappen worden vaak uitbekleed met multiplex. Elke trede is even hoog door alles goed uit te meten en waterpas te plaatsen. Wens je op het multiplex een andere massieve houtsoort te plaatsen zoals eik, notelaar, rubberwood of bamboo, dan is dat uiteraard mogelijk.

  Hoe gaan we te werk?

  1. Contacteer ons via onze website of telefoon.
  2. We komen gratis & vrijblijvend langs.
  3. U krijgt een offerte op maat.