Vragen? Afspraak?

  Bezettingswerken: Gyproc- en Pleisterwerken

  Bij RVZ Concept zijn we experts in betaalbare bezettingswerken. Snelle service. Uitmuntende kwaliteit.

  Stukadoor en/of gyproc plaatser gezocht? Ons team bestaat uit 3 vakmannen, een zelfwerkend zaakvoerder en twee experts. Ouderwetse service zoals het hoort.

  Hieronder een overzicht van wat we voor u allemaal kunnen doen.

  Gyprocwerken

  Gyprocwerken omvatten verschillende toepassingen en technieken, afhankelijk van het project en de behoeften van de klant. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten gyprocwerken:

  1. Plaatsen van Gyprocwanden: Het creëren van nieuwe muren of scheidingswanden in zowel woningen als commerciële ruimtes.
  2. Installatie van Verlaagde Plafonds: Gebruik van gyproc voor het verlagen van plafonds, vaak voor esthetische redenen of om ruimte te maken voor isolatie of bedrading.
  3. Afkasten: Dit omvat het gebruik van gyproc voor het bedekken van leidingen, kabels, of andere constructie-elementen, vaak om een strakkere en meer afgewerkte look te creëren.
  4. Zolderrenovatie / Zolder Afwerken: Gyproc is een populair materiaal voor zolderrenovaties, waarbij het wordt gebruikt voor wanden, plafonds en soms zelfs voor ingebouwde opbergruimtes, waardoor een ongebruikte zolder wordt omgevormd tot een functionele leefruimte.
  5. Badkamers & Kelders: Gyproc kan ook worden gebruikt in badkamers en kelders, vooral vochtbestendige varianten die geschikt zijn voor deze natte omgevingen, voor wanden en plafonds. Dit maakt een moderne, schone afwerking mogelijk die geschikt is voor tegelwerk en andere badkamerinstallaties.
  6. Gyproc voor Geluidsisolatie: Specifieke installatietechnieken en materialen om geluidsoverdracht tussen kamers te verminderen.
  7. Brandwerende Gyproc: Toepassing van gyproc die speciaal is ontworpen om te helpen bij brandpreventie.
  8. Decoratieve Gyprocwerken: Het creëren van unieke ontwerpelementen zoals verzonken plafonds, boogconstructies, of andere aangepaste ontwerpen.

  Pleisterwerken

  Pleisterwerken, vooral voor binnen, omvatten een reeks technieken en toepassingen die afhankelijk zijn van het project en de specifieke eisen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten binnenpleisterwerken:

  1. Glad Pleisterwerk: Het aanbrengen van een gladde pleisterlaag op muren en plafonds, vaak gebruikt als voorbereiding voor schilderen of behangen.
  2. Sierpleisterwerk: Decoratieve pleistertechnieken, zoals stucwerk, om esthetische patronen of texturen te creëren.
  3. Herstelpleisterwerk: Het repareren van beschadigde of gebarsten muren en plafonds met pleister om een egaal oppervlak te herstellen.
  4. Natte Pleisterwerk: Traditionele methode waarbij nat pleister direct op muren of plafonds wordt aangebracht.
  5. Gipspleisterwerk: Het gebruik van gipsgebaseerde pleisters, die sneller drogen en vaak gebruikt worden in moderne bouwprojecten.
  6. Pleister voor Geluidsisolatie: Speciale pleisters die helpen bij het verminderen van geluidsoverdracht tussen ruimtes.
  7. Brandwerend Pleisterwerk: Pleisters die helpen bij het verhogen van de brandweerstand van een structuur.

  Hoe gaan we te werk?

  1. Contacteer ons via onze website of telefoon.
  2. We komen gratis & vrijblijvend langs.
  3. U krijgt een offerte op maat.

  JA, IK WIL EEN GRATIS OFFERTE!

  Uitstekende klantentevredenheid

  Bekijk onze vele positieve reviews op ons gastenboek en lees zeker onze 64 Google reviews!

  Wij gaan vol voor tevreden klanten!